BE eller B96??

Skomsøy Trafikkskole AS

BE eller B96??

Skal du ta hengerlappen og er usikker på om du skal velge BE eller B96? Her er forskjellen: 

 

Klasse B96 passer for de som skal kjøre med liten hestehenger,båthenger, campingvogn eller personbil med liten henger. Med førerkort i klasse B96 kan du kjøre bil og henger inntil 4250 kg totaltvekt i henhold til bilens og tilhengerens førerkort. 

Klasse BE er for de som skal kjøre større henger med stor suv eller varebil Her vil bilens og hengerens vognkort ikke være like aktuelt i forhold til vekt, men hvor stor tilhenger bilen kan trekke. Max tilhengervekt uansett bil er 3500 kg. 

Ta kontakt med oss for å bestille kjøretimer eller om du har spørsmål. 

Flere nyheter

Hva er trafikalt grunnkurs?

Les mer

Båtførerkurs

Les mer

Mopedkurs

Les mer

Vis alle
Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Skomsøy Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Skomsøy Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn